Tempat dating di kl koori dating

Posted by / 12-Nov-2019 22:48

Anda boleh pergi ke KL Tower Mini Zoo untuk melihat haiwan-haiwan kecil, pelbagai haiwan eksotik juga terdapat di sini.

Antaranya ular phyton, monyet jinak, malah ilama dan alpaca juga ada di Mini Zoo ini!

Tengok wayang di pusat beli-belah pula sudah jemu kerana setiap kali nak pergi dating, destinasi pilihan pasti sahaja pusat beli belah, kan?

Sebenarnya di sekitar Kuala Lumpur ini juga banyak tempat menarik, yang pasti suasananya berbeza daripada pusat beli belah.

Muzium seni best tau kalau korang berdua minat dengan seni! #malaysia #klurbanscape2017 #artmalaysia #kualalumpur #kl #malaysia #vscommunity #vscomania #wanderfolk #letsgosomewhere #aestheticinspiration #igersmalaysia #rsavsco_splashmilk #royalsnappingartists #instagood #followme #follow #like4like #tagforlikes #instalike #likeforlike #follow4follow #l4l #f4f #followback #instafollow #likes #20likes A post shared by ᴍɪᴋᴇʟ sᴘʟᴀsʜᴍɪʟᴋ (@splashmilk) on Ni tempat yang paling best untuk dating! Sebab jumpa kat universiti lepas tu stay kat universiti je la, tak perlu nak drive sana sini atau naik public transport pegi tempat lain.

Kalau nak kata kat Malaysia takde muzium seni yang baik, ni tipu la. Kalau ada date macam ni baru lah tak bosan sebab boleh tengok dan pelajari benda baharu. Kalau nak dating kat cafe di universiti pun pasti lebih murah daripada cafe di luar kan?

Sambil kat taman botani tu, anda juga boleh lah berjogging bersama, mesti selalu dengar saya nak bersenam, nak kurang kan berat badan. Kat Bukit Gasing ni boleh la betul-betul detox stress dan rileks. Tapi nak pesan, kalau nak pegi mendaki tu pastikan sentiasa bersama-sama dan tidak terpisah tau! Ada banyak bangunan yang sesuai untuk jadi background korang lepas tu boleh explore banyak tempat yang berbeza. Bawa lah pasangan korang pegi sini, tak perlu nak pegi shopping mall lepas tu lepak kat kedai makan, tengok wayang atau pusing-pusing shopping mall. Kalau ada sesiapa yang nak pegi tempat-tempat ni, jangan lupa untuk like post ni Facebook!

Mana satu pilihan anda untuk meluangkan masa bersama pasangan pada hujung minggu nanti?

Ia mempunyai kubah besar berwarna biru, serta mempunyai anak tangga yang tinggi, sememangnya sangat cantik jika anda mengambil gambar di sini. Salah satu tarikan utama planetarium ini termasuk teater ruang yang memaparkan cerita berkaitan dengan sains angkasa.

Selain itu juga, disini mempunyai pameran menarik termasuklah enjin angkasa Arianne IV, iaitu enjin yang digunakan untuk melancarkan MEASAT 1. Selain dapat meluangkan masa bersama, anda dapat menimba ilmu tentang sains angkasa!

Tak tahu mana nak pegi dating dengan boyfriend/girlfriend anda? Selalu kat shopping mall je, kalau bukan Midvalley, korang pegi Sunway pula lepas tu lepak satu hari dalam mall. Bila fikir-fikir, anda pasti serabut kan nak pegi mana, nak buat apa.

Ramai yang tak pernah pegi Taman Botani kat Malaysia kan?

tempat dating di kl-87tempat dating di kl-31tempat dating di kl-7

Jika anda bersama pasangan tidak pernah berkunjung ke sini, ini peluang terbaik untuk anda terokai Planetarium Kuala Lumpur!